bak mel mel bakar oldun,gitme.

vahşet mi göründü, titremeyen ses teli kalmamış.
getirdik.kapısının kenarındaki balonlara takılıydı gözü. belki o şarkıların ona ait olduğu bilinmeyebilirdi ama mimarinin doğaüstü kahramanlar oluşturduğu çok açıktı.
kimi zaman hala yaşıyor olmamın mucize olduğunu söylüyordu. ne yani yeni ambalajlarla sunulanlar gibi göz boyamaya mı kalkışsaydık? hayır hayır. sualtı maceralarımıza yeterince ara verdik zaten.
ihtiyaç duyduklarından mahrum bırakıldığında kof kabuklara dönüşüyordu.bense sadece lastiklerle, kıvrılan malzemelerle üç boyutlu şekiller yapıyordum. kaçıncı boyutta olduğuyla değil, kendi caplerinin işleyişiyle ilgileniyordu.
kime inandırabileceğini düşünmenin sırası değil. böyle olduğu da açık. elbet tatlı su balıkları bir gün yüzgeçlerini kullanmayı bırakacaklar. yeni bir dönüşüm mü? hayır hayır. bu, olması gereken.
bazenleri biz aynı duvara işerdik birbirimizden habersiz. kendi çişimizde balık mı tutsaydık?
zehir yeşili
kafası fazla mı uzamış sanki? :U
herşeye rağmen gine de ayrıdır.wouldn't you miss me at all?

o değil de,
aramızda mekanı cennet olan var mı?



sydik tzara.

2 gamsız roses.:

pecete dedi ki...

Hani beni nerden bulduğunuz desem ayrı konu, yazılara yorum yapmak istesem, oturup ciddi ciddi çalışmam gerek. Acaba sadece ekrana bön bön bakmam yeterli gelirdi mi? yetmez yorum yapma hırsı içindeyim. Kısacası kitlendim. Takipte olmak istiyorum. WW ortak nokta gördüğüm odur ki. Ben ona bir danışayım.

uçan hollandalı. dedi ki...

tesadüfen buldum.önce winston wolf, sonra sen. beyendim. takipteyim ben de.böyle.