maybe i'm amazed.

gia resmen bana şu üsttekini almış.restmen.
ama süpriz yapıcaktı.yapamadı.o-la-ma-dı.
çünkü saftirik almış bunu komidinin zınk diye en görünen yerine koymuş.bi de gamsız gamsız, unutmuş oraya koyduğunu,bana süpriz yapacağını,benim hep oraları karıştırdığımı.
neysedir.
sonra günlerden bir gün.ben karıştırmaya gittim gine.ahanda.papuğa yeni gine.ciyaaa nerden buldun lan bunuuu diye ciyaklamaya başladım ki,kendisi de başladı benle.sonra kızdı bi de büssürü niden gördün hediyeni diye.ben de büyüsü bozulmasın diye unuttum hemen.söz verdim görmediğime.
nasıl mutlu olduğumu,hemen tuvalete gitme bahanesiyle kaçıp ağladığımı,sümükle karışmış gözyaşımı kazağıma sürdüğümü,dönerken tek başıma halay çektiğimi,görenlerin bana huni verdiğini, huninin deliğinden barnamı sokup dolabıma sakladığımı.yo yo,emin deyilim.bilemezsin.
ben bunu gerçekten unutmuş gibi yapıp,normal yaşantıma devam ettim bi güzel.ama tek başıma kalmayagöreyim.
nalet süpriz aklımı başımdan aldığı yetmiyomuş gibi,arsızca ve gamsızca rüyalarıma da girdi.ta ki o güne dek.
bi gün gianın, bana çok kızıp al hediyeni diye kafama fırlattığı da olmadı deyil pilağımı. olsun. sevdiğindendir hepsi.bişey de diyemedim fırlatırken.ya vazgeçerse vermekten,diye korktum. köprüyü geçene kadar ciyaya ciyerim dedim.hehheyt.
günler gelip geçerken,aldırma deli gönlüm dedim,giden gitsin ama pilağın benim olacağı gün gelsin noğolur dedim.ve geldi.yılbaşında benim oldu.oldurttum.lakin ciyacan unutmuş yine,dedim haydi ver de mahzun gönlüm şenlensin.unutmamış da olabilir ama.emin deyilim şuan.
sonuçta benimdir ama.mezarıma gömün.hatta gömmeyin.yakın bizi.külümüzü de haliçe dökün.olmadı havaya üfleyin.bu sizin bileceğinizdir.
banane ki.
hadsafhada bu gazeli de sana yaktım ey pilak;

aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabip,
kılma derman kim helakım,zehr-i dermanındadır.
dursun beyim,koşsun beyim.love yu,miss yu.sososo muççh.muççuk.



...at the way you help me sing my song.

1 gamsız roses.:

gia dedi ki...

nihihiiihihihi nohohoohog huhahahahahaa... ben böyleyim, beeeen böyleyiiiiiiimm...